Wysłany: 2007-01-30, 14:52 Jakie są Twoje doswiadczenia z prognostycznymi snami????
Prorocze, czy prognostyczne sny, to pewnego rodzaju forma jasnowidzenia, przekazu intuicji...
W moim życiu doświadczyłem niesamowitych takich przypadków, kiedy to czasami sni mi się wydarzenie; po czym coś dzieje się czasami dosłownie. Jak to jest to u Ciebie Czytelniku...
Piotr gońciarz
Witam
mam wiele pytan i nikt nie jest w stanie mi na nie odpowiedziec moze tutaj dostane odpowiedz a juz mowie o co chodzi od powiedzmy kilku lat zdarzaja mi sie przywidzenia rzeczy ktore wystepuja w przyszloscie jedenak nie jest to jakas okreslona przyszlosc poprostu wiem ze sie one zdarza na poczatku trwaly ulamki sekund pozniej dluzej do kilkudziesieciu sekund,jestem w stanie zmienic wowczas wydarzenia ktore nastapia,moze brzmiec to dosc glupio ale kiedy maja sie one wydarzyc to wystarczy ze zobacze kogos lub cos,badz tez cos uslysze i to dziala na mnie jak klucz to pamieci i w ulamku sekundy widze dokladnie co sie wydzarzy w najblizszym czasie lecz kiedy sie na tym mocniej koncentruje to sie wszystko powoli rozmywa co gorsza jedynie jedna rzecz ze wszystkich sie nie wydarzyla i to bylo pierwsze przywiodzenie (przynajmniej ja tak to okreslam) czesto zdarzaja sie sytuacje ze mowie slowa ktorych pozniej sie boje i zdaje sobie sprawe jak one dzialaja na innych ludzi, jak to moge oslabic albo calkowicie zlikwidowac poniewaz boje sie cos zlego pomyslec o drugiej osobie, z tego co sie dowiedzialem o swojej rodzinie to u mnei sie o objawia od kilku pokolen,przewaznie kobietom, mi pierwszemu sie to przydarzylo jezeli chodzi o mezczyzn, wiec jezeli ktos wie jak sobie z tym poradzic to prosze o jakies informacje bo roziwjac tego nie chce za bardzo sie boje tego co pozniej moze byc.Pozdrawiam