TAROT-ASTROLOGIA-JASNOWIDZENIE-Forum Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj
Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!
Poprzedni temat :: Następny temat
Jestem pierwszy na tym forum który się chce z wami poznać
Autor Wiadomość
Tomasz 
Tarocista

Wysłany: 2006-08-11, 00:15   Jestem pierwszy na tym forum który się chce z wami poznać

Witam

Jestem chyba pierwszą osobą która napiszę 1 posta na tym forum. Stronę tą znalazłem przypadkowo i przypadkowo trafiłem tutaj. Mam na imię Tomasz i od 10 lat zajmuję się tarotem. Mam nadzieje że to forum się rozwinie z czasem i przybędzie użytkowników. Pozdrawiam Tomasz.

Ewka 

Wysłany: 2006-11-20, 18:39   Re: Jestem pierwszy na tym forum który się chce z wami pozna

Hejka.
Witam.
Mam na imię Ewa.
Ja też mam taką nadzieje,że to forum będzie się "rozrastało".

Joanna

Wysłany: 2006-12-30, 13:44   

Mam na imię Joanna jestem bardzo zainteresowana tarotem i ezoteryką, myślę że będziemy wymieniać na tej stronie swoje doświadczenia, cieszęsię że tu dotarłam. Pozdrawiam Was wszystkich. :lol:

sławek w. 

Wysłany: 2007-02-02, 19:32   poznajmy się

Cześć jestem sławek , podobnie jak wy interesuje mnie Tarot,przez wiele lat zresztą zajmuję się nim , mam nadzieję że się poznamy i opowiemy o swoich doświadczeniach z Tarotem a temat ,sami chyba przyznacie , jest ciekawy , praktycznie nieskończony i fascynujący. Jestem doświadczonym tarocistą i parapsychologiem i mam przeczucie że podejmniemy wspólnie wiele ciekawych tematów jak i rozwiążemy niejeden problem związany z naszymi wspólnymi zainteresowaniami.
Pozdrawiam.

Joanna

Wysłany: 2007-02-03, 13:11   

Ja natomiast od niedawna tzn. od roku mam doczynienia z tarotem ale jestem zachwycona!!!
Tyle dowiedziałam się o sobie i swojej rodzinie (dzieciach) tzn. o wnętrzu, o duszy, uczuciach,pragnieniach, potrzebie miłości, o tym czego na codzień nie widzimy. To niesamowite jaki człowiek jest ślepy TAROT OTWIERA NAM OCZY czy wy też macie takie wrażenia???

Odpowiedz do tematu