Wysłany: 2006-08-11, 00:15 Jestem pierwszy na tym forum który się chce z wami poznać
Witam
Jestem chyba pierwszą osobą która napiszę 1 posta na tym forum. Stronę tą znalazłem przypadkowo i przypadkowo trafiłem tutaj. Mam na imię Tomasz i od 10 lat zajmuję się tarotem. Mam nadzieje że to forum się rozwinie z czasem i przybędzie użytkowników. Pozdrawiam Tomasz.
Mam na imię Joanna jestem bardzo zainteresowana tarotem i ezoteryką, myślę że będziemy wymieniać na tej stronie swoje doświadczenia, cieszęsię że tu dotarłam. Pozdrawiam Was wszystkich.
Cześć jestem sławek , podobnie jak wy interesuje mnie Tarot,przez wiele lat zresztą zajmuję się nim , mam nadzieję że się poznamy i opowiemy o swoich doświadczeniach z Tarotem a temat ,sami chyba przyznacie , jest ciekawy , praktycznie nieskończony i fascynujący. Jestem doświadczonym tarocistą i parapsychologiem i mam przeczucie że podejmniemy wspólnie wiele ciekawych tematów jak i rozwiążemy niejeden problem związany z naszymi wspólnymi zainteresowaniami.
Pozdrawiam.
Ja natomiast od niedawna tzn. od roku mam doczynienia z tarotem ale jestem zachwycona!!!
Tyle dowiedziałam się o sobie i swojej rodzinie (dzieciach) tzn. o wnętrzu, o duszy, uczuciach,pragnieniach, potrzebie miłości, o tym czego na codzień nie widzimy. To niesamowite jaki człowiek jest ślepy TAROT OTWIERA NAM OCZY czy wy też macie takie wrażenia???